23948sdkhjf

Åbner for indstillinger til EFFIE-prisen

Danske Speditører leder efter kandidater til EFFIE-prisen 2023.

Speditører med effektive, innovative og energi- eller klimavenlige løsninger kan komme i betragtning til EFFIE-prisen 2023. Vinderen får hæderen og kr. 20.000,- til et godgørende formål efter eget valg.

Det skriver Danske Speditører i en meddelelse til medlemmerne.

EFFIE-prisen er en god mulighed for at I kan være med til at formidle fortællingen om, at klimaansvarlighed godt kan forenes med forventningen til vækst i omsætningen, ønsket om øget indtjening og kravet til stadig større konkurrencekraft.

Ideen bag jeres særlige transportløsning behøver ikke at være ny eller patenterbar. Formålet er at vise, hvordan samarbejdet mellem speditionsvirksomheden og kunderne sikrer transportløsninger, hvor transportkapaciteten udnyttes bedst muligt til gavn for samfundet og til gavn for kunder i alle led. Der er altså ikke tale om en "miljøpris" som sådan, men om en anerkendelse af en løsning, som er effektiv i mere end en forstand.

I bedømmelsen indgår en samlet vurdering af hvordan mulig effektivisering af logistikken, forbedring af klimaregnskabet og skabelse af værdi for kunden kan gå hånd i hånd. Moderne spedition er en del af løsningen på godstransportens udfordringer. Med EFFIE-prisen kan vi samle helt konkrete eksempler på, at klimainitiativer betaler sig – og at klimaansvarlighed godt kan forenes med gængse økonomiske parametre.

Det er ikke en forudsætning for at komme i betragtning, at transportløsningen også kommer klimaet til gode, men det indgår som et positivt element i dommernes bedømmelse.

Dommerne i år er:

MF og transportordfører Niels Flemming Hansen, Konservative

Journalist og redaktør Jesper Høeg, Dagbladet Børsen

Adm. direktør Martin Aabak, Danske Speditører

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125