23948sdkhjf

Ny direktør for TX Logistik Transalpine

Erfaren togfører og diplomingeniør skal styre TX i Østrig.

43-årige Dejan Pejic har overtaget ledelsen af TX Logistik Transalpine GmbH, det østrigske datterselskab af det tyske banegodslogistikselskab TX Logistik AG. Han overtager efter Gero Sieberger, som fra nu af vil fokusere på sin opgave som Director Asset Management & Claims Management hos TX Logistik.

Dejan Pejic har flere års erfaring med jernbanegodstransport, som han har opnået i forskellige jernbanelogistikvirksomheder. Den uddannede togfører og diplomingeniør med fokus på jernbaneteknologi og mobilitet var allerede ansat hos det tidligere TX Logistik Austria GmbH som driftsleder fra april 2017 til oktober 2018. Herefter flyttede han til Wiener Lokalbahnen Cargo. Hans seneste stilling der var som driftsdirektør.

I 2020 blev TX Austrias og TX Italias aktiviteter og ressourcer fusioneret til TX Logistik Transalpine. Virksomheden, der er baseret i Schwechat nær Wien, tager højde for den strategiske betydning af de østrigsk-italienske alpeakser i TX-netværket. Dejan Pejic skal styrke jernbanegodstransporten inden for Østrig og Italien, udvide eksisterende forbindelser, udvikle nye relationer og fremskynde internationaliseringen af Mercitalia Logistics (Gruppo FS Italiane), som TX Logistik er en del af.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14