23948sdkhjf

Skanol styrker position i Norden

Den danske transportvirksomhed overtager Hoyer Norge A/S.

Skanol A/S køber Hoyer Norge A/S af Hoyer Group GMBH, som derefter ikke længere vil være repræsenteret inden for transport og distribution af olie/benzin, gas og bitumen i Norge. Skanol overtager alle aktiviteter, herunder medarbejdere, kontor, lokationer og materiel i både Norge og Letland.

Med købet ønsker Skanol at styrke sit nuværende logistik-setup i Norge. Hoyer Norge har i dag et robust drifts setup med lokationer og bemanding i hele landet, noget som Skanol længe har ønsket sig.

Med opkøbet får Skanol adgang til den knowhow, som Hoyer Norge besidder inden for for eksempel transport og distribution af gas og bitumen. En knowhow, der kan bruges til at ekspandere i de øvrige nordiske lande.

- Jeg tror på, at Skanol vil stå bedre i fremtiden, idet vi med større volumen inden for distribution af olie/benzin stadig kan være effektive i et faldende marked. Med den effektivitet, vil vi også kunne tilbyde omkostningseffektive løsninger inden for gas, bitumen og smøreolie. Den effektivitet skal naturligvis komme vores kunder til gode, siger Nicolai Leth Brix, administrerende direktør i Skanol.

- Det er to virksomheder, som bygger på de samme værdier, hvad angår medarbejdere og kunder, samt en strategi for fremtidsudvikling, og jeg glæder mig til at bidrage til at samle synergierne i ét selskab og sikre fokus på de fremtidige muligheder inden for bulk tanktransport, udtaler Frode Karlsen, managing director for Hoyer Norge.

Overtagelsen af Hoyer Norges aktiviteter er en del af Skanols vækststrategi i Norden og understreger, at virksomheden er klar til at investere i fremtiden og være en væsentlig spiller inden for distribution af olie/benzin og beslægtede områder som gas, bitumen og smøreolie, fremgår det.

Skanol A/S udvikler og leverer transport- og logistikløsninger inden for farligt gods transporteret på tankvogn i Norden. Selskabet råder over cirka 175 tankvogne samt et større antal vognmænd. Skanol har aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige med udgangspunkt fra kontorer i Aarhus, Oslo og Göteborg.

/anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125