23948sdkhjf

Innovative luftfragtaktører hædres

IATA klar med 2023 Air Cargo Innovation Awards.

International Air Transport Association (IATA) har lanceret den fjerde udgave af IATA Air Cargo Innovation Awards for at anerkende nye løsninger, koncepter og ideer, der bidrager til luftfragtlogistikkens digitalisering, bæredygtighed og sikkerhed.

For at anerkende kreativiteten hos nystartede virksomheder og innovatører, der ofte leder branchetransformation og samtidig hædre veletablerede virksomheders arbejde, har IATA Air Cargo Innovation Awards 2023 to separate kategorier: Startups og innovatører (nyoprettede virksomheder, enkeltpersoner og små virksomheder med mindre end 25 ansatte) samt etablerede virksomheder.

- Innovation har nøglen til udvikling, bæredygtighed og succes i luftfragtindustrien, og vi er forpligtet til at anerkende og frigøre dens potentiale. Den seneste udgave af IATA Air Cargo Innovation Awards understøtter dette mål med mere end 20.000 dollars til vinderne. Fantasien er den eneste grænse for rækken af ideer, der kan indsendes. Baseret på vores tidligere konkurrencer forventer vi at se et væld af kreative løsninger, siger Brendan Sullivan, IATA's Global Head of Cargo.

Indsendelser vil blive evalueret af et uafhængigt dommerpanel, herunder brancheeksperter, akademikere og ledere fra førende logistikvirksomheder, baseret på konceptet, innovationsevnen, bidraget til industriens prioriteter og sandsynligheden for at opnå succes.

Vinderen af virksomhedskategorien og de tre finalister for kategorien startup & innovators vil blive udvalgt af dommerne. De tre finalister for sidstnævnte kategori vil blive inviteret til at præsentere deres projekter ved 2023 IATA World Cargo Symposium (WCS) den 27. marts i Istanbul, Tyrkiet. Delegerede vil derefter stemme på deres foretrukne innovation, og vinderne vil blive præmieret ved den afsluttende indledende af WCS.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109