23948sdkhjf

Ny CFO i energiselskabet OK

Thor Skov Jørgensen kommer fra en direktørstilling hos Salling Group.

OK a.m.b.a. har fundet sin nye CFO i detailhandelen i skikkelse af 40-årige Thor Skov Jørgensen, der kommer fra en stilling som Executive Vice President Digital og E-commerce i Salling Group. OK’s administrerende direktør Michael Løve glæder sig over at få Thor Skov Jørgensen med i OK's ledelse i en tid, hvor OK’s forretningsområder inden for energi undergår meget store forandringer, siger han:

- Thor Skov Jørgensen har i sin karriere vist, at han kan opbygge og udvikle en forretning og samtidigt arbejde struktureret med de bagvedliggende processer og systemer. Det er egenskaber, som OK vil nyde godt af i takt med, at vi øger vores investeringer markant i E-mobilitet, salg af el og nye energiløsninger. Jeg er også helt overbevist om, at Thor vil blive en meget vellidt kollega, som kan bidrage til de rigtige diskussioner i arbejdet med at udvikle OK's forretningsmodel i et energimarked i rivende udvikling. Det glæder jeg mig meget til, siger Michael Løve.

Den kommende CFO betegner jobbet i OK som en ualmindelig spændende mulighed, fordi OK er et bredt funderet energiselskab, der er i gang med at finde nye veje.

- Det vil jeg gerne være med til, og jeg er overbevist om, at jeg har noget at trække på i den sammenhæng. Jeg kommer med erfaring fra en udpræget driftsorganisation, som hele tiden har skullet udvikle sig. Og uden at sammenligne kan jeg godt lide at tanken om, at OK både skal fastholde en styrkeposition på eksisterende markeder, samtidig med, at vi uomtvisteligt skal bygge noget nyt op, siger Thor Skov Jørgensen.

Thor Skov Jørgensen har været i Salling Group siden 2014. Først som driftsdirektør i Netto, efterfølgende som direktør i Føtex og senest som øverst ansvarlig for selskabets e-handel og digitale forretning. Før karrieren i Salling Group var han konsulent for Boston Consulting Group.

- Jeg har en finans- og konsulentbaggrund, og kombinationen af de erfaringer og så mit arbejdsliv de senere år med et meget kommercielt fokus, ser jeg som en virkelig god ballast, siger den kommende CFO, der vil indtræde i OK’s direktion med Michael Løve og Michael Lamberth.

Thor Skov Jørgensen tiltræder sin stilling i OK i april.

/anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141