23948sdkhjf

Scania kører det tunge skyts i stilling på dansk messe

Den svenske tungvognsproducent med bredt udvalg på Transport 2023.

Scania kommer i år til Herning med et stærkt hold og et bredt udvalg af produkter. En vifte af køretøjer og løsninger til alle i transportbranchen, med el og gas stærkt repræsenteret side om side med V8 og SUPER, vil være at finde hos Scania, der i år er i Hal D, E, B og H.

Også ladeløsninger vil der være rig mulighed for at få et kig på og høre mere om. Både BEV (Batterielektriske lastbiler), HEV (Hybrid og PHEV (Plug In Hybrid) vil indtage pladserne på Scanias stand.

- Vi ved, at mange af vores kunder kommer til transportmessen i Herning, og vi ved, at rigtig mange af messens gæster gerne vil se den brede pallette. De kommer for at se nyheder og hvad der rører sig, og de kommer også for at se nogle vilde opbygninger og det store tjubang-setup. Vi har det hele til alle, og det skal vises frem, siger Jannie Christiansen, der er marketing- og kommunikationschef hos Scania Danmark.

På servicesiden er en del af Scanias opbygger-team til stede på messen, hvor de vil have tid til at møde eksisterende og nye kunder til en god faglig snak.

Derudover er Scania Finans med på messen sammen med Scania Fleet Management og Scania Driver Academy.

Hos Scania Fleet Management vil de besøgende kunne få en solid orientering om fordelene ved Scanias løsning til GPS-kortvisning af bilerne, detaljeret brændstofopfølgning, automatiseret fartskriver-service samt geo fence-funktioner, der er ved at finde deres vej ind til blandt andet automatisk hastighedsbegrænsning ved bykørsel eller omskiftning til elektrisk drift for en hybrid-lastbil, der nærmer sig en kundedefineret “silent-zone”.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126