23948sdkhjf

CFL køber andel i Luxport

Den franske multimodalkoncern vil styrke fragtaktiviteterne i Luxembourg.

Med virkning fra 1. januar 2023 har den franske multimodalkoncern CFL købt en andel i den luxembourgske logistikkoncern Luxport Group. Med opkøbet ønsker CFL Group at styrke sine fragtaktiviteter, som allerede omfatter jernbane- og logistikaktiviteter og nu sigter mod at diversificere gennem komplementære infrastrukturer og aktiviteter, såsom flodtransport eller bulk-logistik.

Det strukturelle samarbejde har til formål at fremme synergien mellem de fragttjenester, der tilbydes af de to grupper, ved at styrke det trimodale tilbud jernbane/vej/vandvej til/fra de store europæiske søhavne og ved i fællesskab at udvikle en intermodal service for afskibere, der drager fordel af vejtransportaktiviteterne af Lorang S.A., datterselskab af Luxport, og fra de intermodale jernbaneaktiviteter i CFL intermodal, datterselskab af CFL multimodal, samt fra at udnytte udnyttelsen af de komplementære lokaliteter Mertert og Bettembourg-Dudelange, lyder det fra Marc Wengler, administrerende direktør i CFL Group:

- Vi forbliver standhaftige i vores mål om at udvikle Luxembourg som et europæisk multimodalt knudepunkt. Det strukturelle samarbejde mellem CFL Group og Luxport Group vil helt sikkert gøre os i stand til bedre at styre fremtidige strategiske overvejelser og investeringer vedrørende udviklingen af de multimodale aktiviteter i Luxembourg og yderligere at styrke vores konkurrencemæssige positioner som et luxembourgsk multimodalt knudepunkt i Europa.

/anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111