23948sdkhjf

Freja opruster på hurtig levering af forbrugervarer

Freja Transport & Logistics opruster med FMCG-Transport service.

Freja Transport & Logistics har udvidet selskabets services til kunderne med tilføjelsen af såkaldt fast-moving consumer goods (FMCG).

Den første kunde, der gør brug af Frejas FMCG-service er dagligvaregiganten Salling.

Det skriver Freja Transport & Logistics i transport- og logistikvirksomhedens seneste nyhedsbrev.

Hurtigt

FMCG-produkter omfatter en bred vifte af varer, der sælges hurtigt og til en relativt lav pris, såsom mad, drikkevarer, husholdningsprodukter, personlig pleje og andre forbrugsvarer. Disse produkter er afgørende for at opfylde forbrugernes daglige behov, og FMCG-industrien spiller en væsentlig og voksende rolle i den globale økonomi.

Freja oplyser, at selskabet garanterer produktpleje med forskellige transportmuligheder såsom temperaturstyret transport.

Dagligvarevirksomheder

»Hos Freja forstår vi vigtigheden af effektiv og pålidelig logistik for dagligvarevirksomheder. Derfor er vi forpligtet til at levere det højeste serviceniveau til transport og logistik af disse produkter. Vores team af erfarne fagfolk er udstyret med viden og ekspertise til at håndtere de unikke udfordringer i FMCG-industrien, herunder behovet for hurtigt at reagere på ændringer i forbrugernes efterspørgsel og markedstendenser,« skriver Freja.

Transport- og logistikvirksomheden tilbyder en række transportmuligheder for at imødekomme kundernes behov inden for FMCG-levering.

Herunder traditionelle metoder såsom lastbilkørsel, såvel som alternative transportformer såsom luft- og søfragt.

»Vores avancerede logistiksystemer giver os mulighed for at optimere ruter og reducere omkostningerne, hvilket sikrer, at dine FMCG-produkter leveres til deres destination på en rettidig og omkostningseffektiv måde.   /Smir

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11