23948sdkhjf

Ny kvinde i spidsen for Stockholm-lufthavn

Agnieszka Berglund er ny lufthavnschef i Bromma Stockholm Lufthavn.

Swedavia udnævner Agnieszka Berglund som lufthavnschef i Bromma Stockholm Lufthavn. Hun kommer senest fra stillingen som Operations Manager og Local Maintenance Manager i Bromma Stockholm Airport og har solid erfaring i ledende stillinger i luftfartsindustrien.

Agnieszka Berglund har arbejdet i Swedavia siden 2011 og haft ledende stillinger som direktør for Bromma Stockholm Lufthavns operationelle center, driftsdirektør for Arlanda Service Center og driftsdirektør for PoolArn i Stockholm Arlanda Lufthavn. Derudover har Agnieszka Berglund arbejdet som enhedschef hos Bring Citymail.

- Jeg er meget glad for, at vi har rekrutteret Agnieszka til stillingen som lufthavnschef i Bromma Stockholm Lufthavn. Hun kender lufthavnen godt fra før, er en anerkendt god leder og har et stort engagement i Swedavias og lufthavnens problemstillinger. Agnieszka vil gennem sin brede kompetence og erfaring fra lufthavnsdrift bidrage til Bromma Stockholm Lufthavns fortsatte udvikling på en meget positiv måde, siger Peder Grunditz, driftsdirektør for Internationale Lufthavne i Swedavia.

- Det er med glæde, spænding og ydmyghed, at jeg har takket ja til hvervet som ny lufthavnschef. Jeg har arbejdet i Bromma Stockholm Lufthavn i forskellige lederstillinger siden 2017 og vil nu løfte lufthavnens udfordringer og muligheder i deres helhed. Bromma er en moderne lufthavn, der står for hurtige og effektive flow men også for nærhed til vores rejsende, medarbejdere og omverdenen. Jeg er overbevist om, at lufthavnen fortsat vil tjene et værdifuldt formål i mange år fremover, siger Agnieszka Berglund.

Agnieszka Berglund tiltræder som lufthavnschef i Bromma Stockholm Lufthavn den 19. december 2022 og efterfølger Gunnar Boijsen, der går på pension. Karl Eklund er desuden for nylig blevet udnævnt som ny lufthavnschef for Stockholm Arlanda Lufthavn og samtidig overordnet chef for Swedavias to lufthavne i Stockholm – Stockholm Arlanda Lufthavn og Bromma Stockholm Lufthavn.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125