23948sdkhjf

Nyt magtfuldt medlem af IRU

Brancheorganisationen for international vejgodstransport byder velkommen til Amazon som nyt medlem.

Den globale e-handelsvirksomhed Amazon slutter sig nu til brancheorganisationen for international vejgodstransport IRU som nyeste medlem.

Ifølge IRU har Amazon sluttet sig til IRU for at arbejde på områder, der er kritiske for dens store kæde af logistikpartnere og den bredere globale vejtransportsektor. Fælles udfordringer omfatter bæredygtighed og dekarbonisering, trafiksikkerhed og kunstig intelligens, lyder det.

Vicepræsident for EU Amazon Transportation Services Andreas Marschner siger:

- Vi er glade for at blive medlem af IRU-fællesskabet som medlem og samarbejdspartner. Amazons og vores partneres succes afhænger af at have en troværdig stemme, der forstår, advokerer og fremmer konsensus om emner, der er afgørende for vores arbejde og transportindustrien.

IRU's generalsekretær, Umberto de Pretto:

- Som en førende global e-handels- og logistikvirksomhed er Amazon en nøglespiller i vejtransportsektoren, der fører tilsyn med en af verdens største flåder af lastbiler, varevogne og andre leveringskøretøjer. Vi er meget glade for at byde Amazon velkommen i IRU-familien og ser frem til at arbejde sammen om en række vigtige spørgsmål, såsom dekarbonisering og trafiksikkerhed.

/anga.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156