23948sdkhjf

Eurostar Danmark opruster

Claes Drud er ny salgs- og entrepriseleder i Syddanmark.

51-årige Claes Drud er blevet salgs- og entrepriseleder hos Eurostar Danmark og skal med udgangspunkt fra Fyn varetage kundekontakt og projektledelse i hele Syddanmark. Han kommer til at trække på sin mangeårige erfaring fra asfaltbranchen. Både i produktionen og når han samarbejder med landets kommuner, Vejdirektoratet og private virksomheder om etablering og vedligeholdelse af vejmarkeringer.

Claes Drud er merkonom fra CBS og har tidligere arbejdet som salgschef i Pankas A/S og Skanska Asfalt A/S. Senest kommer han fra et job som leder i råstofområdet hos NCC. Han har mere end ti års erfaring med at arbejde som leverandør til offentlige kunder:

- Salg til kommuner og andre offentlige kunder kræver, at man har det lange lys på og er optaget af at løse opgaverne bedst muligt i fællesskab med kundernes fagspecialister. Det er min hjemmebane, og jeg har heldigvis mange gode relationer, som jeg kan bygge videre på i jobbet hos Eurostar, siger Claes Drud.

I Syddanmark har Eurostar Danmark mange hold, som arbejder med produktion af vejmarkering som for eksempel opstribning af kørebaner, svingbaner, cykelstier og fodgængerfelter samt markering af P-pladser og opstribning i logistikcentre og skolegårde. Det bliver også Claes Druds opgave at planlægge og lede produktionen af vejmarkeringer, så mandskabsressourcerne bruges bedst muligt.

- Jeg oplever Eurostar som en virksomhed, hvor der er korte beslutningsveje og stor hjælpsomhed – både mellem kollegerne på vejen indbyrdes og mellem kontorpersonalet og de udførende folk. Her kommer jeg hurtigt til at føle mig hjemme og gøre nytte, siger Claes Drud.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141