23948sdkhjf

Bring investerer i norsk udlejningsvirksomhed

Logistikvirksomheden ser potentiale som medejer af startup-succes.

Logistikvirksomheden Bring går nu ind på ejersiden af den norske startup-succes Sharefox, der har en løsning, der gør det nemmere for e-handlere, detailhandlen og eksisterende udlejningsfirmaer at udleje deres ting og allerede har flere af Norges største netbutikker på deres kundeliste.

Sharefox lancerede i Oslo i 2019 og hjælper virksomheder med smarte udlejningsløsninger. Ved hjælp af Sharefox' digitale løsning kan netbutikker nemt administrere hele udlejningsprocessen af eksempelvis sportsudstyr og havemaskiner digitalt. Bring investerer i Sharefox, fordi de har en stærk tiltro til, at cirkulære løsninger og deleøkonomien vil vokse i de kommende år.

- En stor del af ejendelene i en normal husstand bruges meget sjældent, og i mange tilfælde kunne man faktisk leje i stedet for at eje. Vi investerer i Sharefox, fordi vi tror meget på forretningsideen. Vi er også overbeviste om, at vores brede ekspertise inden for logistik og vores nordiske netværk har meget at bidrage med, siger Anett Berger Sørli, investeringsdirektør i Bring Ventures.

Bergans, Felleskjøpet og DNT er tre kunder, som i dag bruger Sharefox-løsningen. Og med logistikgiganten Bring med ombord håber de at kunne skalere op og tilbyde smarte udlejningsløsninger til flere e-handlere og detailbutikker, både i Norden og resten af Europa.

- Vi ser, at flere og flere vælger at tilbyde udlejningskoncepter som et supplement til det traditionelle salg, og de etablerede udlejningsydelser bliver digitaliseret og fornyet. Markedet udvikler sig, og der lanceres nye tjenester såsom selvbetjeningsudlejning af maskiner eller abonnement på sportsudstyr og børnetøj, siger Åsgeir Helland, administrerende direktør hos Sharefox.

/anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109