23948sdkhjf

Kom med til fagkonference om overdækning af motorveje

Hør om nyt mulighedsstudie, der skal undersøge, om motorvejs-overdækning er en fremtidig løsning i Danmark.

Vejdirektoratet inviterer nu til fagkonference om overdækning af motorveje.

Formålet med konferencen er at markere den officielle start på et mulighedsstudie, der skal undersøge, om overdækning af motorveje i bynære områder kan være en af fremtidens løsninger på at forebygge og begrænse vejstøj i Danmark.

Udenlandske eksempler viser, at overdækning af motorveje er effektivt til at dæmpe støjen fra trafikken, men samtidig forbundet med meget store omkostninger og en høj kompleksitet både teknisk, juridisk og organisatorisk. Der er i dag begrænsede erfaringer med denne løsningsmodel i Danmark, og derfor skal et nyt mulighedsstudie i 2022-2024 skabe overblik over eksisterende viden og undersøge, hvor der er behov for at generere nye indsigter.

Konferencen vil give et indblik i mulighedsstudiet og indeholde faglige oplæg. Dagen slutter med en plenumdrøftelse, hvor deltagerne har mulighed for at bidrage med egen viden om overdækningsprojekter og kvalificere indholdet af mulighedsstudiet.

Konferencen er primært henvendt til interessenter og fageksperter ansat i kommuner, rådgivningsvirksomheder, entreprenører og Vejdirektoratet.

Konferencen finder sted tirsdag 6. december kl. 14-17 i Vejdirektoratet, Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094