23948sdkhjf

Faldende mængder i USA’s førende godshavn

I september faldt godsmængderne en femtedel i Port of los Angeles.

Bugnende hylder i supermarkederne og på varelagrene i USA betød, at godsvolumen i USA’s største erhvervshavn Port of Los Angeles i september faldt med cirka en femtedel. Med 709.873 håndterede TEU faldt mængden med 21,5 procent i forhold til september 2021, som var havnens travleste september nogensinde.

I tredje kvartal har Los Angeles havn håndteret 7.864.514 TEU i løbet af de første ni måneder af 2022, omkring 4 procent lavere end sidste års rekordniveau.

- På trods af, hvad der sandsynligvis vil være en stille afslutning på 2022, er vi på vej til at få det næstbedste år i vores historie, siger Port of Los Angeles’ administrerende direktør, Gene Seroka.

- Endnu vigtigere er det, at den fragt-backlog, der begyndte sidste år, næsten er blevet elimineret på grund af den flittige, kombinerede indsats fra vores forsyningskædepartnere.

I september udgjorde import-containere 343.462 TEU – et fald på 27 procent, mens eksporten med 77.680 TEU steg 3 procent i forhold til samme måned sidste år. Tomme containere landede på 288.731 – et fald på 20 procent.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk trækker i førertrøjen med "målebånd" til grønne IT-indkøb
Slaget er slut: Folketinget vedtager kilometerafgift
Balkan-korridor skal bane vejen for førerløs godstransport
DHL hælder biofuel på Formel1-lastbiler
Kartoffel-gate: Mistanke om protestaktion på Storebæltsbroen
Scan Global udvider med opkøb og står styrket i Europa

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141