23948sdkhjf

Dansk logistikfirma køber op i Norge

Brøndby-selskab styrker sig yderligere i Norden.

Brøndby-logistikfirmaet Link Logistics har købt det norske logistikfirma Tangen Logistics.

I en skriftlig meddelelse fremgår det, at købet af Tangen Logistics understøtter Link Logistics’ ambition om at styrke sin position i Norge, salgsorganisationen og det kommercielle tilbud til Link- og Tangen-kunder.

- Det er spændende tider. Vi ser frem til at udvide i Norge og byde Tangen velkommen i Link-familien. Vi har store forventninger til udviklingen i de kommende år og ser frem til at føre dem ud i livet. Ved at tilføje Tangen fordobler vi vores forretning i Norge, hvilket giver nye muligheder. Vi er glade for at bygge videre på partnerskaberne med Tangen-kunderne og fortsætte med at servicere vores kunder gennem en endnu stærkere organisation i Norge, siger Anders Martens, administrerende direktør i Link Logistics.

Tangen Logistics vil fortsætte driften som en Link-afdeling i Porsgrunn, Norge, under ledelse af nuværende filialchef Jan Peter Mathisen.

- Jeg er overbevist om, at Link er den rigtige virksomhed til at tage over og fortsætte det hårde arbejde, vi har demonstreret gennem de sidste 22 år. Link Logistics er en førende logistikpartner inden for transport- og logistikydelser med succesfulde aktiviteter verden over og kontorer i Danmark, Sverige, USA og her i Norge. Jeg er overbevist om, at deres erfaring og kompetencer vil sikre, at vores kunder fortsat får god service og kvalitet, siger Nils Christian Øvrum fra Tangen Logistics.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.176