23948sdkhjf

Ny cross-dockingterminal i DB Schenkers netværk

Officiel indvielse af ny logistikterminal med 74 lastbilramper.

DB Schenker kunne i sidste uge markere, at logistikselskabets nye cross docking terminal i Herbrechtingen i nærheden af Ulm er i fuld drift. Indflytningen på det nye 40.000 kvadratmeter store logistikareal blev fejret med medarbejdere, indbudte kunder og lokale politikere.

Den nye cross docking terminal er centralt placeret i DB Schenkers landtransportnetværk. Kunderne i regionen kommer blandt andet fra fødevareindustrien, byggematerialeleverandører og maskinteknologileverandører.

Det skriver logistikkæmpen i en pressemeddelelse.

Den nye terminal, der ligger i umiddelbar nærhed af den føderale motorvej A7, som er en vigtig nord-sydforbindelse og motorvej A8 med forbindelse til Stuttgart-München området, blev sat i drift i slutningen af juni 2022. DB Schenker har nu over 7.000 kvadratmeer logistikareal under tag til håndteringen af forsendelserne og som nævnt 74 lastbilramper.

- Med vores nuværende placeringer i Tyskland og Europa har vi opnået en meget god dækning i vores landtransportnetværk, siger Ralf Többe, chef for landtransport hos DB Schenker i Tyskland/Schweiz-klyngen.

- Gennem modernisering, udvidelse af filialer og nye bygninger som her i Herbrechtingen øger vi vores kapacitet og ydeevne inden for dette netværk og positionerer os dermed til yderligere vækst i Europa. Ved at fordoble terminalarealet har vi kunnet optimere vores læsse- og losseprocesser. Dette sikrer en særlig hurtig og punktlig håndtering og skaber samtidig bedre forhold for medarbejderne og naturligvis vores chauffører. Efter kun få ugers drift i den nye terminal kunne vi opnå en markant stigning i gennemløbet, siger Iris Steiner, der er leder af Herbrechtingen-lokationen

Ifølge DB Schenker er der lagt stor vægt på at gøre terminalen klimavenlig, og der er planlægges opførelse af et solcelleanlæg på terminalen. Der er også opsat et betydeligt antal ladestandere til varebiler og personalets personbiler.

Der er omkring 100 ansatte på terminalen, der ud over 2.000 kvadratmeter kontor og såkaldte ”sociale arealer” til personalet – og de lastvognschauffører, der kører til og fra terminalen.   /Smir

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.188