23948sdkhjf

Blue Water styrker sig i Tyrkiet

Koncernen åbner to nye kontorer i Istanbul og Izmir.

Den danske logistikkoncern Blue Water åbner to nye kontorer i byerne Istanbul og Izmir i Tyrkiet.

Ifølge Blue Water sker udvidelserne for at sikre tilstedeværelse og fortsat vækste på markedet.

Begge kontorer vil tilbyde transport- og logistikløsninger inden for sø, bane, luft, kombineret sø-luft, vejløsninger samt kurer- og pakkeservices. Derudover vil et team varetage logistik til messer og udstillinger, mens et andet team af specialister vil håndtere industrielle projekter.

- Med de sidste par års udfordringer i globale forsyningskæder, overbelastede havne, mangel på kapacitet og høje fragtrater leder flere og flere virksomheder efter markedsnære løsninger. Vi ser en øget efterspørgsel på løsninger og service af høj kvalitet på den voksende handelsrute i Tyrkiet. Vi tror på lokal tilstedeværelse og global knowhow, og med de to nye nåle på verdenskortet bidrager vi med en vigtig og tæt tilgang til markedet, siger Palle Kamstrup, Global Director – Sea & Air, Blue Water.

Fokus på skræddersyede løsninger

Åbningen af kontorerne i Istanbul og Izmir er med til at styrke den vækstrejse, som Blue Water er undervejs. Derudover vil det imødekomme behovet for pålidelig kvalitetslogistik i et marked, som i de seneste år er blevet påvirket af mange udefrakommende faktorer, lyder det.

- Jeg er glad for at få ansvaret for den tyrkiske udvikling af forretningen. Vi har sammensat et meget erfarent medarbejderteam, som skal udvikle lokale og internationale relationer til kunder og samarbejdspartnere på baggrund af Blue Waters værdier. Vi vil holde, hvad vi lover og altid arbejde sammen om at skabe de bedste løsninger, siger Alper Türe, Managing Director ved Blue Water Tyrkiet.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156