23948sdkhjf

- Havnen er gearet til krævende strategisk udvikling

Som ny direktør i Kolding Havn glæder Heino Svenningsen sig til at knytte nye relationer.

Med virkning fra 15. september tiltrådte Heino Svenningsen som ny havnedirektør i Kolding Havn, og han har prioriteret den første uges tid sammen med medarbejderne, fortæller han.

- Der er ingen tvivl om, at jeg først vil knytte mange nye relationer – og jeg er, naturligt nok, startet med medarbejderne. De giver mig en dybere indsigt i havnens forretningsområder, inden jeg snart begynder den store tørn blandt havnens virksomheder. Jeg ser frem til at hilse på havnens lejere, men også repræsentanter for havnens ejere samt efterhånden også mange flere af havnens interessenter, siger Heino Svenningsen.

Den ny direktør glæder sig til at være en del af havnens fortsatte vækst og udvikling med en grøn vinkel, ligesom han også er medlem af Dialogforum til samarbejdet med Kolding kommune, hvor både havnebestyrelsen, byrådet og havnens virksomheder er repræsenteret.

- Kolding Havn er en sund og solid virksomhed med et stærkt team af medarbejdere, såvel i driften som administrationen. Vurderet samlet, ser jeg en virksomhed, der er gearet til det krævende strategiske udviklingsarbejde, som ligger foran os, lyder det fra havnedirektøren.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Mærsk trækker i førertrøjen med "målebånd" til grønne IT-indkøb
Slaget er slut: Folketinget vedtager kilometerafgift
Balkan-korridor skal bane vejen for førerløs godstransport
DHL hælder biofuel på Formel1-lastbiler
Kartoffel-gate: Mistanke om protestaktion på Storebæltsbroen
Scan Global udvider med opkøb og står styrket i Europa

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172