23948sdkhjf

Nemlig.com-lager i Aarhus endeligt klar

Nyt lager gør det muligt at udvide Nemlig.coms dækning i Vestdanmark.

Efter knap to års intensivt arbejde er online dagligvarebutikken nemlig.com nu endelig klar til at åbne sit nye, energieffektive lager i Aarhus på 32.000 kvadratmeter. Dermed råder nemlig.com nu – ifølge egne oplysninger - over de to største lagre i Danmark dedikeret til at sælge dagligvarer online. Et i Øst- og et i Vestdanmark.

En af de mærkbare fordele for kunderne er, at tiden fra bestilling til levering bliver markant nedbragt, og i de kommende uger vil leveringsområdet i Jylland gradvist blive udvidet. Udviklingen glæder stifter og adm. direktør i nemlig.com, Stefan Plenge siger:

- Vi er sikre på, at hovedparten af danskerne vil købe deres dagligvarer online i fremtiden og derfor er denne udvidelse i Vestdanmark et helt naturligt skridt. Vi glæder os meget til at tilbyde bedre service med flere leveringstider og mulighed for bestilling og levering samme dag flere steder, siger Stefan Plenge.

Op mod 1000 job

Med åbningen af varehuset ser nemlig.com frem til at skabe op mod 1000 nye arbejdspladser i Aarhus de kommende år. Derfor har online supermarkedet indgået overenskomst med fagforeningen HK, så de nye medarbejdere i varehuset sikres gode løn- og arbejdsvilkår.

Varehuset udmærker sig også ved flere bæredygtige løsninger, der har været et gennemgående tema under opførelsen. Varehuset bruger eksempelvis overskudsvarmen fra kølerummene til at opvarme kontorerne, ligesom der er forberedt el-ladestandere ved alle parkeringspladser. Ligeledes kommer al strøm til varehuset fra Nordeuropas største solcellepark i Holstebro, som er etableret af Heartland-koncernen.

Varehuset ejes af Heartland-koncernen, der også er storinvestor i nemlig.com.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125