23948sdkhjf

Transportens dag 2022

DI Transport inviterer medlemsvirksomheder og transportinteresserede til Transportens Dag 2022.

»Kom og vær med til DI Transport årsdag Transportens Dag 2022, der afholdes den 21. september 2022 i Industriens Hus i København.«

Sådan indleder branchedirektør Karsen Lauritzen, DI Transport,  sin invitation til en af de vigtigste transport-begivenheder i årets løb.

I år sættes der fokus på ”en transportbranche der leverer”. Under pandemien og krigen i Ukraine har transportsektoren holdt samfundet kørende og sikret, at både varer og personer kunne komme frem. Transportsektoren leverer forsyningssikkerheden og sikrer mobilitet

Men transportsektoren står også foran at skulle levere på den grønne dagsorden og med udfordringer som høje energipriser og pressede forsyningskæder, står branchen overfor nogle centrale udfordringer.

Dørene åbnes fra kl. 11.00 og DI Transport byder op til en diskussion af nogle af de udfordringer og dilemmaer, som transportbranchen står over for.

Generalforsamling

Tidligere på dagen afholdes ordinær generalforsamling for medlemmer af DI Transport fra kl. 10.00.

Herefter starter den åbne del af årsdagen fra klokken 11.00.

På Transportens Dag kan interesserede blandt andet høre transportminister Trine Bramsen, der vil præsentere den aktuelle transportpolitiske situation.

Michael Knørr Skov, markedsdirektør i Cowi vil fortælle om transportens betydning og tilhørenefår et klimaindspark fra Christian Ibsen, direktør i den grønne tænketank Concito.

Deltagerne til Transportens Dag vil også kunne møde fire transportvirksomheder, der fortæller om de muligheder transporten skaber for kunderne.

DI Transport har inviteret fire virksomhedsrepræsentanter fra transport, energi, produktion og handel til dialog om hvordan erhvervslivet kan arbejde sammen om bedre mobilitet og grøn omstilling.

Bliv inspireret af DFDS A/S og deres rejser fra færger til logistik og hvordan man skaber plads til innovation

Find program og tilmelding på DI Transports hjemmeside her

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125