23948sdkhjf

Dania Connect får ny medejer

Den danske kapitalfond Blue Equity køber sig ind i transportvirksomheden.

Med baggrund i et planlagt generationsskifte har transportvirksomheden Dania Connect valgt at invitere den danske kapitalfond Blue Equity med i ejerkredsen, således at Blue Equity køber 40 procent af ejerandelen, mens administrerende direktør Frank Hjortekær-Jensen beholder de 60 procent.

I samme forbindelse træder virksomhedens medejer Anders Bahn Christiansen ud af ejerkredsen.

Dania Connect er en dansk transportvirksomhed, der fragter skibscontainere og dermed forbinder de danske containerhavne med kundernes start- og slutdestinationer for oversøisk gods.

- Med Blue Equity som medejer står Dania Connect endnu stærkere rustet til fortsat udvikling og vækst. Blue Equitys store viden og faglige kompetencer vil komme Dania Connect til gode, når vi sammen skal træffe beslutninger, som er vigtige for firmaets fremtidige konkurrencestyrke, innovation og vækst. Blue Equity er ejet af danske virksomheder og investorer, og er ”det rette match” for Dania Connect med baggrund i kapitalfondens professionelle investorkreds, værdier og mentalitet. Samtidig tænker Blue Equity med en lang tidshorisont og sætter en ære i at gøre veldrevne danske virksomheder endnu bedre, siger administrerende direktør i Dania Connect, Frank Hjortekær-Jensen.

Partner i Blue Equity Thomas Gullacksen udtaler:

- Vi er meget glade for, at vi nu er en del af Dania Connect. Vi har lært virksomheden af kende som en meget stærk, professionel og visionær aktør på markedet med en særdeles kompetent og erfaren ledelse og dygtige og loyale medarbejdere. Vi glæder os til at være med til at bidrage til den fortsatte udvikling og ekspansion af Dania Connect sammen med Frank og ledelsesgruppen.

/anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125