23948sdkhjf

Lufthansa med nye fragtfly i Europa

Selskabets intraeuropæiske netværk øges med yderligere A321 fragtfly.

Fra oktober 2022 vil Lufthansa Cargo tilbyde sine kunder yderligere kapacitet i sit mellemdistancenetværk på specielt ombyggede Airbus A321 fragtfly. Den første fragtflyvning af sin art lettede fra Frankfurt til Dublin i marts 2022. På grund af den positive respons fra markedet og den fortsat høje efterspørgsel fra eCommerce- og Same-Day-segmenterne vil et andet fly af denne type gå i rutefart fra oktober.

Den anden A321F er i øjeblikket under ombygning i Singapore.

I lighed med den første A321F vil det andet fly også være baseret i Frankfurts hub og drives af Lufthansa CityLine under wet lease-aftale. Begge A321F'ere vil operere under Lufthansa Cargo-flynumre. Lufthansa CityLine har som koncernselskab arbejdet intensivt de seneste måneder på den tekniske og operationelle klargøring af de to første ombyggede fly af denne type i Tyskland. De nye destinationer i det intraeuropæiske netværk omfatter Birmingham, London Heathrow og Madrid. De eksisterende destinationer Istanbul, Tel Aviv, Malta, Tunis, Dublin, Manchester og Cairo vil fortsat blive betjent, mens Istanbul og Tel Aviv vil få yderligere frekvenser.

- Jeg er meget glad for udvidelsen af vores A321 fragtnetværk og kapacitet. Som supplement til vores B777F og belly cargo kapacitet kan vi nu tilbyde endnu kortere transporttider inden for det europæiske og til udvalgte mellemdistancedestinationer. Til Storbritannien og Irland vil vi for eksempel tilbyde daglige hverdagsflyvninger til Birmingham og Dublin, hvilket gør det muligt for vores kunder at opbygge pålidelige, skalerbare og hurtige forsyningskæder. Det er vores mål at opbygge et europæisk Same-Day og eCommerce netværk og derved etablere Lufthansa Cargo som det førende europæiske fragtflyselskab og servicepartner på markedet. Ud over Lufthansa Cargos høje kvalitetsstandarder på jorden er A321 fragtflyet et meget fleksibelt fly, som vil gøre os i stand til at bygge skræddersyede netværk og løsninger til vores kunder, siger Ashwin Bhat, Lufthansa Cargos kommercielle direktør.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093