23948sdkhjf

SGL opruster på autologistik

Scan Global Logistics forstærker sin position inden for specialiseret autologistik.

Scan Global Logistics (SGL) har - igen - været på opkøbstogt og annoncerer nu købet af den ejerdrevne tysk-amerikanske logistikudbyder AFL Logistics GmbH i Tyskland og American Freight Line S.E. Inc. (AFL) i USA.

Dermed opretholder SGL sin offensive opkøbsstrategi, der nu har ført til hele ni opkøb i løbet af 2022.

Mens SGL's tidligere opkøb i år vil styrke den globale logistikudbyders kapaciteter og servicetilbud inden for forbrugerelektronik, halvlederindustrien og farma & sundhedspleje, forstræker SGL nu sin markedsposition inden for ”automotive special logistics (ASL).”

Opkøbet fik virkning 9. august 2022.

SGL forventer, at opkøbet vil knytte Europa og USA tættere sammen , så kunder over hele verden drage fordel af forbedrede oversøiske specielle biltransportkoncepter.

Marc Oedekoven, EVP Automotive Logistics, uddyber fordelene ved alliancen:

- Med disse opkøb vil vi øge vores tilstedeværelse på bilindustriens særlige logistik i USA til gavn for vores kunder og blive endnu stærkere i Tyskland.

Gabriele Heinrichs, AFLs administrerende direktør, støtter de positive udsigter:

- I de sidste 25 år har vi med succes udviklet bilbranchen som specialist i klassiske køretøjer af høj kvalitet. Vi er glade for, at vores udvikling i de seneste år tiltrak Scan Global Logistics, og vi er virkelig glade for at fortsætte vores vækstbane sammen for de kommende år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157