23948sdkhjf

Esbjerg Havn øger kapaciteten med ny Liebherr

LHM 800 præsterer tandemløft på 616 tons.

Esbjerg Havn øger nu krankapaciteten med bestillingen af en Liebherr LHM 800 og positionerer sig således i en stærkere rolle til håndteringen og udskibningen i fremtidens offshore vind aktiviteter.

I en speciel heavy-lift version er LHM 800 i stand til at løfte vægte på op til 308 tons og 616 tons i tandemtilstand med det intelligente system Sycratronic.

Den første LHM 800 blev leveret til havnen i 2019, og når den udvider med en anden, vil Esbjerg Havn være den første havn i den vestlige del af verden, der har to LHM 800 kraner i flåden, lyder det fra Esbjerg Havn.

Den ny Liebherr betyder, at komponenterne til den næste generation af offshore vind turbiner kan løftes med heavy duty kranen, siger Dennis Jul Pedersen, administrerende direktør i Port of Esbjerg:

- Vores kompetencer ligger inden for breakbulk og i at have kapaciteten til tandemløft over 600 tons, hvilket ikke kun er nødvendigt på on- og offshore-vindmarkedet, men også for at understøtte produktionen i baglandet, siger CEO’en.

/anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093