23948sdkhjf

K+N skruer op for pharma-logistik i Irland

Logistikkoncernen åbner 4. køle/frys-logistikfacilitet i landet.

Kuehne + Nagel Ireland vil åbne en temperaturkontrolleret facilitet for at imødekomme de voksende krav fra landets sundhedsindustri.

Lokaliteterne, der er planlagt til at åbne i slutningen af juli 2022, er strategisk placeret i nærheden af Dublin lufthavn og Dublin havn. Sammen med tre eksisterende pharma-pakhuse udvider det Kuehne + Nagels pharma-fodaftryk i Irland til 40.000 kvadratmeter.

Anlægget bruger energieffektivt udstyr til at holde lageret ved en kontrolleret temperatur mellem 15-25 grader og vil huse 34.000 europalle-pladser med adskilte læsse- og losseporte.

Pamela Quinn, managing director i Kuehne + Nagel Ireland:

- Farma- og sundhedsvirksomheder i Irland er på forkant med forskning og udvikling af avancerede behandlinger og terapier. Denne nye facilitet gør det muligt for Kuehne + Nagel at støtte de utrolige fremskridt, og vi er stolte af at være partnere for nogle af de største multinationale selskaber og virksomheder inden for denne industri.

Kuehne + Nagel Irland beskæftiger i dag over 450 medarbejdere. Ud over kontraktlogistik har virksomheden en stærk tilstedeværelse inden for vejlogistik, sølogistik og luftlogistik (med kontorer i Cork, Shannon og Dublin) samt et integreret logistikteam, der administrerer regionale og globale kontrakter for 4PL-kunder med primært fokus på sundhedsvæsen, højteknologi og forbrugsgoder.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156