23948sdkhjf

Nyt prominent medlem hos ICHCA

Godshåndterer-organisationen tilføjer MSC til medlemskartoteket.

International Cargo Handling Coordination Association (ICHCA) har fået verdens største rederi MSC som nyt medlem.

Tilføjelsen af den viden og ekspertise, som MSC bibringer som medlem, vil være et stort aktiv i udførelsen af ICHCA’s primære mission om at opretholde og forbedre sikkerheden i alle aspekter af godshåndtering, lyder det fra Dirk Van de Velde, EHSQ-direktør i MSC, der med medlemskabet får en bestyrelsespost hos ICHCA.

- MSC har fastlagt de EHSQ-emner, der er mest relevante for vores forretning, vi har identificeret vores prioriteter og bygger på kommunikation med de maritime interessenter. Vores medlemskab af ICHCA er et logisk skridt som følge af udvidelsen af vores aktiviteter, lyder det fra Van de Velde, der fortsætter:

- Derudover vil vi være med til at imødegå de stigende risici og kalamiteter i den maritime forsyningskæde i dag. I 2010 oprettede vi Cargo Incident Notification System eller CINS-organisationen, men siden da er alvorlige ulykker kun steget. Vi slutter os til ICHCA på grund af dets fokus på EHSQ og for at bidrage til dets relaterede proaktivitet.

ICHCA har ngo-status i IMO, Den Internationale Arbejdsorganisation (ILO) og andre vigtige FN-organer, som giver mulighed for på vegne af sine medlemmer at overvåge, bidrage til og påvirke udviklingen af regler og retningslinjer, der påvirker godshåndtering på verdensplan.

- Vi hos ICHCA er stolte af den rolle, vi har i at forbedre industristandarder gennem sammensmeltning af ekspertise og viden fra de verdensklasseorganisationer, der udgør vores medlemskab. Tilføjelsen af MSC til dette er et væsentligt positivt skridt i at udøve vores kollektive indflydelse på denne forbedring, lyder det fra ICHCA’s administrerende direktør Richard Steele.

- At tælle MSC med i vores antal giver yderligere bevis på ICHCA’s voksende rækkevidde på tværs af alle aspekter af den store forretning med at flytte fragt rundt om i verden.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"
Langsigtede containerrater under pres

Send til en kollega

0.16