23948sdkhjf

Første bygning fuldt udlejet i E20 Park Copenhagen

NDI Group flytter ind på 6.300 kvadratmeter.

Det går godt med udlejningen af nye logistikkvadratmeter i Danmark for tiden – i hvert fald, hvis man spørger Aviva Investors og den europæiske ejendomsinvestor og -udvikler Verdion. Sammen står de bag logistikbyggeriet E20 Park Copenhagen langs E20-motorvejen ved Solrød.

På under en måned efter færdiggørelsen af byggeriets første fase er den første bygning i E20 Park Copenhagen nu fuldt udlejet. Først flyttede børnetøjsbrandet Molo A/S ind, og denne gang gælder det den nordiske dækimporter NDI Group, som nu flytter ind i den færdigbyggede del af E20 Park Copenhagen. Her får den sydjyske virksomhed en 6.302 kvadratmeter stor logistikcentral at boltre sig på.

Med E20 Park Copenhagens moderne faciliteter og placering klos op ad E20 motorvejen kan NDI Group nu tilbyde sine kunder hurtigere levering og et udvidet produktsortiment, lyder det fra NDI Groups kommercielle direktør, Allan Pedersen:

- De nye logistikfaciliteter i E20 Park Copenhagen vil sikre os profitabel vækst og effektiv drift i overensstemmelse med vores 2024-strategi samt optimeringen af vores lagerbygninger, som er et stort fokusområde for os i øjeblikket på tværs af Danmark, Norge og Sverige. Samtidig er faciliteterne i E20 Park Copenhagen energieffektive, og forventningen er, at bygningen får bæredygtighedscertificeringen DGNB Gold, da den er bygget i henhold til strenge miljøstandarder. På den måde kan vi kombinere en rentabel drift med at tage hensyn til miljøet, hvilket er utrolig vigtigt for os. Vi ser frem til at tage de nye faciliteter i brug, blive en del af E20 Park Copenhagen og tage det næste skridt på vores vækstrejse, siger Allan Pedersen.

Verdions danske kommercielle chef, Daniel Carstens:

- Vi kan helt sikkert mærke, at efterspørgslen på moderne logistikkvadratmeter er stigende, og vi er naturligvis glade for interessen for E20 Park Copenhagen. Den første bygning er nu fuldt udlejet til NDI Group og børnetøjsvirksomheden Molo. Begge virksomheder blev tiltrukket af den stærke ESG-profil, vi bygger efter, samt af den høje kvalitet af bygningsmaterialer, vi anvender, og muligheden for at kunne flytte ind hurtigt, siger han.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125