23948sdkhjf

FDE-pris til hele transportbranchen

Branchen hædres for humanitær indsats i Ukraine.

FDE Fonden har uddelt Initiativprisen 2022. Prisen gik til den danske transport- og logistikbranche for branchens humanitære indsats i forbindelse med krigen i Ukraine.

FDE Fondens formand Jens Iwer Petersen sagde i forbindelse med overrækkelsen, at fondens bestyrelse er meget imponeret over, hvordan den danske transport- og logistikbranche har taget initiativ til at hjælpe den ukrainske befolkning. Der er lavet lokale indsamlinger, auktioner, ydet sponsorater fra både virksomheder og deres medarbejdere og ikke mindst sendt lastbiler af sted med nødhjælp bestående af mad, vand, tøj, tæpper m.m. for at hjælpe lokalbefolkningen. Endvidere har branchen også markeret sig ved de store indsamlinger herunder på TV.

Han nævnte, at alle disse gode initiativer fortjener den allerstørste anerkendelse og er med til at skabe respekt om erhvervet både nationalt og internationalt.

FDE Fondens bestyrelse har derfor i år besluttet, at Initiativprisen 2022 skal gives som støtte til Ukraine med et fordoblet støttebeløb på i alt 100.000 kr. via de tre organisationer Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp og Red Barnet med en tredjedel til hver.

Jens Iwer Petersen bad ITD’s afgående formand Christian Sørensen Madsen om, på vegne af transport- og logistikbranchen, at modtage statuetten som bevis på prisen.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.391