23948sdkhjf

OK opruster truppen med tre profiler

Energiselskabet styrker smøremiddelafdelingen.

Tre nye medarbejdere står nu klar til at spille en rolle i energiselskabet OK’s smøremiddelafdeling.

Henrik Fabricius

Henrik Fabricius er tilknyttet selskabet som ny distriktschef i smøremiddelafdelingen med ansvar for kunder inden for metalområdet på Fyn og Sjælland.

Henrik Fabricius kender metalindustrien særdeles godt, da han er uddannet industritekniker og efterhånden været i branchen i 20 år. Han har desuden arbejdet som salgskonsulent af diverse værktøjer og kølesmøremidler. Senest kommer han fra en stilling som industritekniker og programmør hos Cimpro og har derfor et godt kendskab til maskiner og værktøj.

Henrik Fabricius skal dække Fyn og Sjælland, men da Henrik Fabricius har et godt netværk i trekantområdet, kan han også bidrage med kontakt til virksomheder i det område.

Steffen Rasmussen

Steffen Rasmussen er ansat som ny key account manager for industri og marine, Jylland. Han er uddannet finansøkonom og kommer fra en stilling hos DLG Energi, hvor han har solgt smøremidler og brændstoffer til store kunder inden for industri og landbrug.

Steffen Rasmussen ligger desuden inden med en grundviden omkring olie, som giver ham et godt udgangspunkt for rådgivning af og salg til OK’s industrikunder og marinekunder.

Fodboldkendere genkender måske Steffen Rasmussen fra hans tid som professionel fodboldspiller i superligaklubben AGF’s førstehold. Han spillede sidste kamp for ’De Hviie’ i 2018.

Michael Lyngkilde

Michael Lyngkilde er tilknyttet OK som ny key account manager for industri og marine på Sjælland. Han har en teknisk baggrund som uddannet motorcykelmekaniker og har mere end 35 års salgserfaring med sig i bagagen.

Han kommer fra en stilling som key account manager hos Tegee-dan I/S, hvor han har været ansvarlig for en række af Danmarks største kæder i DIY, auto- og benzinbrancherne.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"
Langsigtede containerrater under pres

Send til en kollega

0.172