23948sdkhjf

John A. Skovrup er ny formand i ITD

Niels Juel Nielsen fortsætter som næstformand i ITDs bestyrelse.

Bestyrelsen i ITD har konstitueret sig efter ITD’s generalforsamling 2022. John A. Skovrup blev udpeget som formand for ITD, mens Niels Juel Nielsen fortsætter som næstformand.

Christian Sørensen Madsen havde på forhånd varslet, at han trådte tilbage som bestyrelsesformand og ud af ITD’s bestyrelse på generalforsamlingen, ligesom Jørn Skov og Lars Jørgen Skov ikke genopstillede til bestyrelsen.

John A. Skovrup blev udpeget som ny formand for ITD, mens Niels Juel Nielsen fortsætter som næstformand. Det står klart efter et konstituerende bestyrelsesmøde i forlængelse af dagens generalforsamling i ITD. De blev begge genvalgt på generalforsamlingen.

- Jeg er glad og går ydmygt til opgaven og vil arbejde for at samle foreningen. Selv om jeg er en lille vognmand, vil jeg bestræbe mig på at indfri alle medlemmers forventninger og komme bredt rundt i medlemskredsen, siger John A. Skovrup.

- På den nye bestyrelses vegne sender jeg en stor tak til Christian Sørensen Madsen for hans flotte indsats i ITD’s bestyrelse, siger John A. Skovrup.

På generalforsamlingen var der desuden nyvalg af Jørn Kudsk, Jens Peter Fallesen og Michael Hansen.

Bestyrelsesmedlemmerne er valgt for to år. Dog er Niels Juel Nielsen kun valgt for et år, da han overtager pladsen efter Christian Sørensen Madsen, som træder ud midt i den valgte periode.

Dermed består bestyrelsen det kommende år af formand John A. Skovrup, næstformand Niels Juel Nielsen, Ib Andersen, Ole Velbæk, Jørn Kudsk, Jens Peter Fallesen og Michael Hansen.

Generalforsamlingen valgte også tre suppleanter til bestyrelsen. Der var nyvalg af Christina Baun Hansen, mens der var genvalg til René Spuur Hansen og Jens Aage Daugaard. Suppleanter til ITD’s bestyrelse vælges for et år ad gangen. /Smir

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.703