23948sdkhjf

ITD-formand fratræder

Christian Sørensen Madsen takker af som følge af travlhed i egen virksomhed.

Christian Sørensen Madsen, formand i ITD, har på grund af travlhed i sin virksomhed valgt at træde ud af bestyrelsen. Det sker i forbindelse med ITD's ordinære generalforsamling 30. april 2022, hvor den nyvalgte bestyrelse således skal finde Christian Sørensen Madsens efterfølger på formandsposten.

Vognmand Christian Sørensen Madsen har siddet for bordenden i ITD’s bestyrelse som formand siden 6. april 2019. Nu har han dog besluttet, at tiden er moden til at takke af som formand for foreningen. Han udtræder af ITD’s bestyrelse per 30. april 2022.

Christian Sørensen Madsen blev første gang valgt ind i ITD´s bestyrelse i 2004, hvor han sad frem til 2012. I december 2013 trådte han ind i bestyrelsen fra suppleantposten, og han var i bestyrelsen frem til 2014, hvor han blev valgt som suppleant. I 2016 indtrådte han igen i bestyrelsen fra suppleantposten, og siden 2017 har han været valgt som bestyrelsesmedlem. Samlet er det således blevet næsten 15 år som bestyrelsesmedlem i ITD´s tjeneste og med arbejdet for ITD’s medlemmer.

- Når jeg nu har valgt at takke af som formand og træde ud af bestyrelsen i ITD, er det tid til at finde den store kugleramme frem og gøre regnskabet op. Og jeg er både stolt over og meget tilfreds med ITD’s udvikling siden 2019, udtaler Christian Sørensen Madsen og fortsætter:

- Lige siden jeg trådte ind i ITD´s bestyrelse i 2004, har jeg været stærkt optaget af lige konkurrence og ordentlighed, så vi igen får den respekt i samfundet som branchen fortjener, og jeg har gennem hele min bestyrelsestid kæmpet for at sikre de bedste rammevilkår for at gøre de danske vognmænd og logistikvirksomheder levedygtige i et stærk konkurrenceudsat erhverv, hvor ikke mindst et stadig større pres fra udlandet har gjort det sværere og sværere at drive en dansk vognmandsvirksomhed. Da jeg i 2019 satte mig i formandsstolen, blev der på alle områder sat stor fokus på, at vi kunne komme i mål med rigtigt mange af de ting, der skal til for at nå netop de resultater. Vi er nået langt på de tre år, og rigtig mange ting er sat i søen, som nu bliver videre givet til den kommende bestyrelse, siger Christian Sørensen Madsen og understreger:

- Jeg er stolt over, at ITD i dag tydeligt viser, hvor vores ståsted er. Mange danske vognmænd kan i dag se sig selv i ITD, og det er præcis dem, som vi skal have til at overleve som erhverv i Danmark.

Det er en glad og tilfreds formand, som nu siger farvel til foreningsarbejdet i ITD:

- Vores forening og medlemsdemokrati er sprællevende, og jeg har sat stor pris på gode råd og den konstruktive dialog med ITD´s mange dygtige medlemsvirksomheder gennem alle årene. Jeg vil også bruge lejligheden til at sige tak til alle medarbejderne i ITD-koncernen for en uforglemmelig tid sammen. Det samme gælder mine gode bestyrelseskolleger gennem alle årene - og ikke mindst næstformand Niels Juel Nielsen, som sammen med mig har ydet en stor daglig indsats i formandskabet. Vi har i ITD’s bestyrelse altid haft mange gode drøftelser om, hvordan vi sikrer de bedste rammer for danske vognmænd og logistikvirksomheder, og jeg efterlader nu trygt rattet til den nyvalgte bestyrelse, slutter Christian Sørensen Madsen.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.157