23948sdkhjf

Endnu en direktør forlader SAS

Kommerciel direktør finder nyt job uden for koncernen.

Kommerciel direktør Karl Sandlund forlader flyselskabet SAS. Han har fundet en ny stilling uden for selskabet, fremgår det af en skriftlig meddelelse.

- Karl har været i SAS siden 2004, og det er med beklagelse, jeg ser ham gå. Han har været en nøglespiller på mange forskellige områder af virksomheden i de sidste 18 år. Både fra det personlige og faglige plan er jeg taknemmelig for, hvordan Karl introducerede mig til SAS, da jeg kom til sidste år. Jeg er sikker på, at hans drive og passion for samfundet også er noget, hans nye virksomhed vil værdsætte. Jeg ønsker ham alt det bedste i hans fremtidige bestræbelser, siger Anko van der Werff, præsident og administrerende direktør i SAS.

Karl Sandlund selv udtaler:

- Det er med blandede følelser, jeg forlader SAS. Det har været en fantastisk rejse, og jeg har haft forskellige spændende stillinger i virksomheden gennem årene. De forandringer, vi har set, og bevægelsen mod en mere bæredygtig luftfartsindustri med SAS i førerposition ligger mit hjerte nært. Jeg har nu accepteret en uimodståelig mulighed i en virksomhed, der fremmer ekspertise og muligheder for vores næste generation, hvilket er noget, jeg sætter stor pris på. Jeg vil gerne takke mine kolleger hos SAS for deres engagement og støtte gennem årene, og jeg vil nøje følge udviklingen i SAS FORWARD, vores plan, som vil sikre en bæredygtig fremtid for denne fantastiske virksomhed, siger Karl Sandlund, der senest forlader SAS i begyndelsen af oktober.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"
Langsigtede containerrater under pres

Send til en kollega

0.16