23948sdkhjf

FedEx-grundlægger træder tilbage som CEO

Raj Subramaniam overtager som topchef for Frederick W. Smith.

FedEx’ nuværende driftsdirektør Raj Subramaniam er ansat som ny præsident og administrerende direktør hos den amerikanske logistikgigant FedEx.

Selskabets grundlægger, Frederick W. Smith, træder tilbage som CEO og bliver bestyrelsesformand.

- FedEx har forandret verden ved at forbinde mennesker og muligheder i de sidste 50 år, siger Frederick W. Smith.

- Når vi ser mod det næste, har jeg en stor følelse af tilfredshed med, at en leder af en kaliber som Raj Subramaniam vil tage FedEx ind i en meget succesfuld fremtid. I min rolle som formand ser jeg frem til at fokusere på bestyrelsesledelse samt spørgsmål af global betydning, herunder bæredygtighed, innovation og offentlig politik.

Raj Subramaniam blev valgt ind i FedEx' ledelsesbestyrelse i 2020 og vil bevare sin plads i bestyrelsen. Før sin rolle som præsident og driftsdirektør for FedEx Corp. var Subramaniam præsident og administrerende direktør for FedEx Express. Han fungerede også som executive vice president og kommunikationsdirektør for FedEx Corp., hvor han var ansvarlig for udviklingen af virksomhedens strategi. Derudover har han fungeret som præsident for FedEx Express i Canada og i flere andre ledelses- og marketingroller i hele Asien og USA, siden han kom til FedEx i 1991.

- Fred er en visionær leder og en legende i forretningsverdenen, siger Raj Subramaniam.

- Han grundlagde en af verdens største og mest beundrede virksomheder, og det er min ære og et privilegium at træde ind i denne rolle og bygge videre på det, han har skabt. Efterhånden som vi fortsætter med at transformere os som virksomhed og genskabe det næste, vil vi fastholde vores people-service-profit-filosofi i vores kerne. Jeg er enormt stolt af vores 600.000 teammedlemmer rundt om i verden. Sammen har vi sat idéer i gang, der har ændret verden til det bedre, og sammen vil vi låse op for ny værdi for vores mennesker, kunder og aktionærer.

Omstruktureringerne træder i kraft med virkning fra 1. juni 2022.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203