23948sdkhjf

Shippinguddannelse åbner for trainees

Danish Shipping Education søger nu nye talenter til toårig international shippinguddannelse.

Rederier og shippingvirksomheder har nu mulighed for at tilmelde trainees til Danish Shipping Education.

Her begynder et nyt hold shippingtalenter i efteråret en uddannelse, som ruster de studerende endnu bedre til at begå sig i et internationalt shippingmiljø.

Uddannelsen giver en grundig indføring i alt fra maritim jura til fremtidens grønne brændstoffer, og den er netop blevet godkendt som en niveau 5-uddannelse i den europæiske kvalifikationsramme, som betyder, at den også har stor værdi uden for Danmarks grænser.

”De sidste par år har vi fornyet og forbedret vores uddannelse af rederiernes trainees på Danish Shipping Education. Vi mener i al ydmyghed, at vi har skabt en uddannelse, som giver de unge mennesker et solidt grundlag for at klare sig endnu bedre ude i virksomhederne, siger Anne Panknin, uddannelseschef i Danske Rederier.

Positive tilbagemeldinger

Danish Shipping Education er godkendt til 120 ECTS-points, og underviserne er teoretiske og praktiske eksperter på deres områder fra bl.a. fra Gorrissen Federspiel og BIMCO. Det betyder, at de har et stort kendskab til branchen og ved, hvad der rører sig.

- Vi får udelukkende positive tilbagemeldinger på vores uddannelse, og uanset om man er dansk eller udenlandsk trainee, så er der noget at hente ved at tilmelde sig det toårige forløb. Ud over den åbenlyse gevinst ved undervisning i forskellige aspekter af shippingens verden, er der stor mulighed og tradition for at udvikle et netværk i branchen, som kan være nyttigt resten af ens karriere, siger Anne Panknin.    

Tilmelding til uddannelsen kræver en trainee-plads hos et rederi eller en shippingvirksomhed.

Der er frist for tilmelding 17. juni.

Interesserede kan læse mere på Danske Rederiers hjemmeside.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141