23948sdkhjf

Korsdal skal nu sælge Scheuerle

Heavy-lift brandet udvider det skandinaviske netværk.

Scheuerle udvider forhandlernetværk i Skandinavien. Det betyder, at Silkeborg-baserede Korsdal Trailer nu distribuerer transportløsninger fra Scheuerle, og Korsdal Trailer forhandler nu Scheuerle EuroCompact, K25-serien og RotorBladeTransportSystem.

Udvidelsen af forhandlernetværket er en del af Scheuerles strategi om at være endnu tættere på sine kunder.

Bygger bro til danske kunder

Transportenheder til heavy-lift logistik er komplekse produkter, der i de fleste tilfælde er specielt skræddersyet til kundens individuelle anvendelse. Ekspertrådgivning om transportkøretøjerne og deres udstyrsmuligheder er forudsætningen for effektiv og vellykket brug. For at bygge bro over den geografiske afstand til kunder i Danmark og Norge har Scheuerle, et selskab i Transporter Industry International Group (TII Group), besluttet at indgå et samarbejde med Korsdal Trailer.

- Mærket Scheuerle er også meget kendt i Skandinavien, især for den høje kvalitet af sine produkter. Kunderne sætter pris på det gennemtænkte design og køretøjernes brugervenlighed, siger Henrik Korsdal, ejer af Korsdal Trailer.

- Med Korsdal Trailer har vi fået en fremragende, erfaren forhandler, som vil yde en enestående rådgivning til vores kunder i regionen, siger Lars Schoedt, area sales manager for Skandinavien hos TII Group. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.594