23948sdkhjf

Svenske Sandahls åbner ny kombiterminal

Styrker Sandahls jernbanetransportservice mellem Nord- og Sydsverige.

Svenske Sandahls har tager en ny kombiterminal i Västerås i brug. Den styrker Sandahls klimavenlige jernbanetransportservice mellem det nordlige og sydlige Sverige.

Sandahls tilbyder bæredygtig jernbanetransport af gods til og fra Norrland i Sverige. For yderligere at strømline godsstrømmene har Sandahls åbnet en ny kombineret terminal i Västerås, i et anlæg, der tidligere blev drevet af Västerås Havn.

Virksomheden beskriver kombiterminalen i Västerås som et centralt knudepunkt i Sandahls netværk og investeringer i at opbygge en sammenhængende og bæredygtig logistikstruktur mellem det nordlige og det sydlige Sverige.

I kombiterminalen overføres godset fra lastbilen til Sandahls egne tog, for videre transport til Umeå og Luleå. Og retur.

Sandahls driver kombiterminalen i Västerås udelukkende med egne produktionsressourcer.

Anlægget dækker 4000 kvadratmeter og har den nødvendige infrastruktur til effektiv godshåndtering mellem de forskellige transportformer, herunder reachstackere og lastbiler.

Med afgange 5 dage om ugen efter egen køreplan kan transportkøberne nu udnytte jernbanens kapacitet i kombination med vognmandens fleksibilitet og præcision.   /Smir

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094