23948sdkhjf

DP World præsterer pænt i 2021

Volumenvækst på 9,4 procent for hele året.

Den emiratarabiske logistikvirksomhed DP World, med havneterminaler spredt over hele verden, har offentliggjort selskabets årsrapport for 2021.

Til aktionærernes store tilfredsstillelse steg volumenerne gennem de mange terminaler i løbet af året med hele 9,4 procent.

Sultan Ahmed Bin Sulayem, bestyrelsesformand og administrerende direktør i DP World:

- Vi er glade for at kunne rapportere endnu en stærk volumenpræstation med en vækst på 9,4 procent for året. Denne overpræstation skyldes vores fortsatte investering i højkvalitetsaktiver på de rigtige lokationer og leveringen af vores strategi om at tilbyde integrerede forsyningskædeløsninger.

Koncernen håndterede i løbet af året 77,9 mio. standard tyvefods container (TEU) på tværs af sin globale portefølje af havneterminaler.

- Alle vores regioner leverede volumenvækst, og Indien var en vigtig drivkraft. Som forventet aftog vækstraterne i sidste kvartal af 2021, da den nye covid-variant, inflation og flaskehalse i forsyningskæden påvirkede den globale vækst. Men ser vi frem mod 2022, forventer vi, at vores portefølje vil fortsætte med at levere vækst, og selvom året er begyndt opmuntrende, er vi fortsat opmærksomme på, at Covid-19-pandemien, fortsatte forsyningskædeforstyrrelser, stigende inflation og geopolitisk usikkerhed kan fortsætte med at hindre globalt økonomisk opsving, lyder det fra bestyrelsesformanden. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172