23948sdkhjf

Franske Geodis åbner stort lager ved Dresden i Tyskland

Geodis åbner et 24.500 kvadratmeter logistikcenter i det større Dresden-området.

Geodis planlægger at åbne en ny flerbrugerlogistikfacilitet i Coswig – tæt på Dresden i det sydøstlige Tyskland.

Det nye anlæg opfylder de seneste miljø- og sikkerhedsstandarder og skal efter planen være klar til indflytning i oktober i år. Det nye logistikcenter i Dresden-området er et eksempel på den globale transport- og logistikudbyders fortsatte ekspansion i Tyskland.

Bred vifte af services

Det nye logistikcenter tilbyder kunderne en bred vifte af services. Disse omfatter indgående og udgående logistik, værdiskabende tjenester, eftersalgs- og returlogistik samt højteknologiske tjenester, for eksempel reparation og renovering af informationsteknologiske produkter, samt montering og softwarekonfiguration af enheder, helt frem til installation hos kunden. Værdiskabende tjenester, såsom flow- og transportstyring via kontroltårnet og e-logistik og e-fulfillment-tjenester, fuldender udvalget af tjenester på det nye Coswig-site.

Trafikmæssigt er det nye logistikcenter direkte forbundet med motorvej A4 - Bad Hersfeld - Görlitz via S84 og B6. Den nye bygning, udviklet af Garbe Industrial Real Estate, en specialist i logistik og virksomhedsejendomme, vil opfylde sikkerheds- og miljøstandarder.

Solceller

Eksempelvis er det planen at beklæde gulvene i de to store haller med WGK (vandfareklasse) folie. Med et solcelleanlæg på taget vil Geodis kunne dække en stor del af sit elbehov. Yderligere bæredygtige tiltag som at gøre facaden grønnere og plante 110 træer og 547 buske i uderummet vil være et yderligere bidrag til at forbedre CO2-fodaftrykket, ligesom e-ladestationer til biler og cykler. Certificering til guldstandarden fra den tyske Sustainable Building Association (Deutschen Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen, DGNB) er planlagt for hele ejendommen.

- Den nye flerbrugerfacilitet i Coswig er endnu et skridt i vores vækststrategi. Som et centralt multimodalt transportknudepunkt har hovedstadsområdet i Dresden ideelle betingelser for hurtige og miljøvenlige transportruter inden for Tyskland, såvel som til Polen og Tjekkiet, understreger Thomas Kraus, Geodis President & CEO Nord-, Øst- og Centraleuropa. understreger placeringens fordele.   /Smir

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.156