23948sdkhjf

På banen med nyt partnerskab

Hovedtribunen i Herning skifter navn til Scan Global Tribunen.

Logistikkoncernen Scan Global Logistics er ny partner i FC Midtjylland. Fremover bærer hovedtribunen på FCM Arena navnet Scan Global Tribunen, og det nye partnerskab glæder kommerciel direktør i FC Midtjylland, Jacob Jørgensen.

- Vi er utroligt glade for dette nye partnerskab med Scan Global Logistics, som går ind og bliver en top 5-partner i FC Midtjylland. Samarbejdet kommer til at have to ben med det ene rettet mod vores fans og det andet med fokus på B2B-delen, hvor Scan Global Logistics bliver et vigtigt medlem af vores netværk af virksomheder, fortæller Jacob Jørgensen og fortsætter:

- Vi er begge virksomheder, der har klaret sig godt forretningsmæssigt i de seneste år og har fremtiden foran sig. På den måde spiller vi godt sammen, og vi ser frem til at tage ved lære af deres internationale udsyn, og hvordan man driver forretning på tværs af landegrænser. I FC Midtjylland har vi nemlig ambition om at blive større på den internationale scene, og det gælder også kommercielt.

Fælles vækstrejse

Scan Global Logistics har hovedsæde i København og cirka 2.300 medarbejdere på verdensplan. Nu kan de også kalde sig partner i FC Midtjylland, og det vækker begejstring i den fremadstormende virksomhed, der kan spejle sig i den midtjyske fodboldklubs vision og værdier.

- Der er et godt match mellem vores og FCM’s vision og værdier, så vi er meget stolte af og glade for at have indgået dette partnerskab, siger Steen Søgaard, administrerende direktør i Scan Global Logistics Danmark.

- Vi udfordrer status quo på daglig basis ligesom FCM, som har gjort det i en længere årrække, og vi håber, vi kan lære af hinanden. Det er netop et af formålene med det her partnerskab, at vi skal lære af og sparre med hinanden, tilføjer Steen Søgaard og afslutter:

- Det netværk, som er i og omkring FC Midtjylland, er meget tiltalende. Vi er sikre på, at vi gennem det kan skabe nye relationer og via en stor eksponering nå ud til nogen, som vi ikke nødvendigvis kunne nå på egen hånd. Det glæder vi os til, ligesom det bliver fedt at opleve den vindermentalitet, man kan mærke i klubben, på nærmeste hold. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141