23948sdkhjf

- Tak til Benny Engelbrecht

Dansk Erhverv ser frem til samarbejdet med Trine Bramsen.

Dansk Erhverv har haft et fortrinligt samarbejde med nu tidligere transportminister Benny Engelbrecht.

Det siger Jesper Kronborg, der er branchedirektør for transport i Dansk Erhverv:

- Der skal lyde en stor tak til Benny Engelbrecht for hans fokuserede indsats for transportområdet. Ikke mindst under pandemien, hvor han sørgede for at transporterhvervet kunne holde forsyningslinjerne åbne og butikshylderne fyldte, siger Jesper Kronborg og tilføjer:

- Benny Engelbrecht var også ministeren, som har haft et stort fokus på den grønne omstilling og ministeren, der sikrede os en stærk infrastrukturaftale, som vi glæder os til at udrulle sammen med Trine Bramsen i fremtiden. Dansk Erhverv ønsker ham alt godt i hans fortsatte virke på Christiansborg, hvor vi glæder os til det fortsatte samarbejde.

Jesper Kronborg ser også frem til samarbejdet med Trine Bramsen.

- Vi er sikre på, at alt det gode arbejde på transportområdet er i sikre hænder hos Trine Bramsen. Vi har allerede gode erfaringer med vores nye transportminister igennem vores tætte samarbejde på forsvarsområdet, hvor hun har været en garant for åbenhed. Hun har haft en dialogfokuseret tilgang til at få en tættere forbindelse mellem forskning, erhvervslivet og det offentlige, så det offentligt-private samarbejde bliver stærkere med tiden. Det så vi ikke mindst med det grønne fokus på forsvarsområdet, som også er essentielt for transporten fremadrettet – nationalt og internationalt, afslutter Jesper Kronborg. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126