23948sdkhjf

Handlingselskab med ny CFO

Swissport igangsætter ny struktur i Europa.

Danny Hakker udnævnes til økonomidirektør for handlingselskabet Swissports aktiviteter i Kontinental Europa med virkning fra 1. februar 2022.

Han kommer til Swissport fra RGF Staffing Holland, hvor han fungerede som finansdirektør. Tidligere har han haft flere ledende økonomistillinger hos Endemol Shine Group og VEON.

Jan van Engelen, direktør for Kontinental Europa hos Swissport:

- Vi er meget glade for at byde Danny velkommen som Chief Financial Officer for Continental Europe. Dette er en nøgleudnævnelse for den videre udvikling af vores nye kommercielle struktur, og vi vil fortsætte med at opbygge vores regionale ledelsesteam for at muliggøre hurtigere beslutningstagning, understøtte operationel ekspertise og en konsekvent serviceleverance.

I juni 2021 annoncerede Swissport en revideret markedsopsætning med nye regionale ledere. Denne struktur skabte større markedsklynger med direkte rapporteringslinjer til den administrerende direktør, hvilket reducerede overhead og øgede beslutningstagningshastigheden. Efter at have afsluttet det globale ledelsesteam og etableret den nye regionale markedsstruktur starter denne udnævnelse nu den videre udvikling af Kontinental Europa-klyngen, der består af Finland, Danmark, Holland, Belgien, Bulgarien og Spanien. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141