23948sdkhjf

Martin Danielsen 50 år

Bestyrelsesformand i DTL – Danske Vognmænd fylder rundt.

Søndag den 23. januar fylder formand for DTL-Danske Vognmænd, direktør Martin Danielsen 50 år.

Martin Danielsen er ”Fynbo” med stort F og bosat i Langeskov. Han har som vognmandssøn haft lastbiltransporten inden for huden siden fødslen og overtog allerede som 24-årig familievirksomheden Peter Danielsen Transport A/S i Langeskov sammen med sin søster. Ejertitlen blev i 2013 vekslet til en direktørstilling efter fusion mellem familiefirmaet og Poul Schou A/S

Stykgodsafdeling.

Martin har gennem flere år engageret sig i foreningsarbejdet i DTL – Danske Vognmænd. Han har haft mangeårigt sæde i bestyrelsen i Fyns Vognmandsforening samt i DTL’s hovedbestyrelse. I 2014 tog han springet fra næstformand til formand for DTL – Danske Vognmænd, hvor han nu præsiderer på 8. år. Dertil kommer medlemskab af Dansk Erhvervs forretningsudvalg og i bestyrelsen for arbejdsløshedskassen ASE samt Hedorfs Fond.

Martin er uddannet cand.merc. i finansiering og regnskab ved Syddansk Universitet. Fritiden nydes blandt andet i sommerhuset i Bøjden, hvor en optimal start på weekenden er en tidlig løbetur langs kysten lørdag morgen.

Fødselsdagsreception vil blive afholdt, når smittetrykket er aftaget igen.   /Smir

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125