23948sdkhjf

Anerkendelse til ny-uddannet speditør

Speditørelev hos ALPI tildelt Årets Uddannelsespris.

23-årige Louise Holmgaard Nielsen, ny-udlært speditør i ALPIs UK-afdelingen er netop blevet tildelt

Årets Uddannelses Pris indenfor spedition og shipping - Herdorfs Fond prisen - indstillet af IBC International Business College i Kolding.

Prisen tilgår den speditørelev, som har udmærket sig mest igennem sin speditøruddannelse og fagprøve - og som samtidig besidder gode sociale kompetencer.

IBC er uddannelsesinstitution for de danske speditørelever, og

Hedorfs Fond støtter uddannelse og innovation indenfor godstransport i Danmark.

Klaus Topholm, Hedorfs Fond og Charlotte Sand, IBC var forbi ALPI i Herning for at overrække prisen til en meget overrasket prismodtager. De udtrykte begge stor anerkendelse af den glade modtagers kompetencer og hendes gennemførte indsats i sin fagprøve med fokus på teknologiske muligheder i terminaldrift indenfor spedition.

Kjeld Tygesen, adm. direktør hos ALPI Danmark, fortæller:

- Elever er et strategisk indsatsområde hos ALPI. Eleverne har et fast tilrettelagt elevforløb for at sikre den bedst mulige personlige og faglige udvikling. De får meget hurtigt ansvar for egne opgaver og bliver en integreret del af teamet, således oplever de at være en medarbejder på lige vilkår med deres kollegaer. Det glæder os naturligvis – og gør os meget stolte - når vores unge mennesker opnår ekstra anerkendelse og gør sig fortjent til en sådan pris, siger Kjeld Tygesen.   /Smir

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188