23948sdkhjf

Hegelmann rokerer i Frankrig

Centraliserer aktiviteterne.

I løbet af 2021 har logistikkoncernen Hegelmann centraliseret sine aktiviteter i Frankrig inden for rammerne af et holdingselskab kaldet AS Holding SAS, med base i Chatenoy-le-Royal, nær Chalon-sur-Saône, i Bourgogne. Det tyske firma er specialiseret i vejtransport, lastbilservice og lagerlogistik.

Den familieejede koncern har været aktiv i Frankrig siden 2017 og har allerede flere virksomheder af forskellige juridiske former i Frankrig, organiseret efter virksomhedstype. Det ældste, for nyligt omdøbte Fleet SAS, med base i Chatenoy-le-Royal, administrerer alle vejtransportaktiviteter med sine egne Hegelmann-lastbiler og et 6.000 kvadratmeter stort lager. Hegelmann er også for nylig begyndt at tilbyde reparation og vedligeholdelse af lastbiler. Baseret i Vatry, nær Chalon-en-Champagne, har HT Trucks & Parts SAS også en sekundær placering i Chatenoy-le-Royal og planlægger at åbne to nye anlæg i Frankrig i 2022. Denne organisation vil få selskab af en SCI til at administrere ejendomsdrift.

- Vores familieejede koncern, med hovedkontor i det sydøstlige Tyskland, er i øjeblikket i gang med at omorganisere for at centralisere sine supporttjenester og udvide sin tilstedeværelse i andre europæiske lande, såsom Frankrig, siger Svetlana Korotkov, administrerende direktør i AS Holding, som er ansvarlig for at udvikle det franske marked for Hegelmann Group.

- Vi har en stærk ambition om at ekspandere på det franske marked, herunder nye grene af specialiserede værksteder til lastbiler og åbning af overnatningssteder for lastbilchauffører fra begyndelsen af 2022, tilføjer Korotkov.

Hegelmann Group beskæftiger 6.500 chauffører og ejer 5.000 lastbiler. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126