23948sdkhjf

Ny chef for driften i Lufthansa Cargo

Dietmar Focke forfremmes.

Dietmar Focke, der i øjeblikket er tilknyttet som vicepræsident for afdelingen Engine Services hos Lufthansa Technik, indtræder i direktionen for Lufthansa Cargo den 1. marts 2022 med ansvar for drift og HR. Han efterfølger Harald Gloy, som forlader virksomheden efter eget ønske.

- Jeg er meget glad for, at vi har kunnet tiltrække Dietmar Focke, en erfaren Lufthansa-kollega, som drifts- og HR-direktør, siger Michael Niggemann, medlem af direktionen for Deutsche Lufthansa AG og formand for Supervisory Board i Lufthansa Cargo.

- Han vil medbringe sin store erfaring inden for logistik og ledelse af store operationelle områder og vil også fortsætte med at lede Operations and Human Resources mod fremtiden og styrke Lufthansa Cargos rolle i et hårdt konkurrencepræget miljø.

48-årige Dietmar Focke har været ansvarlig for Commercials Engine Services hos Lufthansa Technik siden begyndelsen af 2019. Som ingeniøruddannet startede han sin karriere som produktingeniør hos Lufthansa Technik i 2001. Efter at have haft stillinger inden for områderne Strategi & Business Development og Airframe-relaterede komponenter i Hamborg flyttede han til Ameco i Kina i fem år fra 2010 til 2014. Der var han ansvarlig for fly-overhaul ud over andre opgaver. Dietmar Focke var dengang administrerende direktør for Lufthansa Techniks Base Maintenance-facilitet i Budapest/Ungarn indtil 2019. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159