23948sdkhjf

Ny banegodsaftale i Luxembourg

CFL Cargo og ArcelorMittal styrker partnerskabet.

ArcelorMittal og CFL Cargo annoncerer styrkelsen af deres partnerskab ved at underskrive en ny kontrakt om at øge jernbanetjenesterne mellem ArcelorMittals produktionssteder i Luxembourg og godstransporten på tværs af Europa. Ved at underskrive denne aftale bekræfter ArcelorMittal og CFL Cargo deres succesfulde partnerskab, der går tilbage til skabelsen af CFL Cargo i 2006.

De ydelser, der er omfattet af de relaterede kontrakter, omfatter transport af råmaterialer til de vigtigste produktionssteder i Luxembourg, den interne transport mellem og på disse produktionssteder og forsendelse af færdige produkter i Europa via netværket. Levering af den tilpassede vognflåde til transport af lange stålprodukter inklusive reparations- og vedligeholdelsesydelser er også en del af aftalen.

Laurence Zenner, administrerende direktør i CFL Cargo:

- Vi er glade for at forstærke vores bånd med ArcelorMittal og bidrage til at reducere CO2-emissionerne yderligere ved at tilbyde jernbaneløsninger som en sømløs og bæredygtig transportform i hele Europa. Vores partnerskab viser også, hvordan integrationen af jernbanetjenester inden for industrielle produktionssteder kan hjælpe med at øge deres forarbejdningskapacitet. Desuden har det lagt grunden til at udvikle mere energieffektive jernbaneløsninger til transport af det endelige gods på større jernbanekorridorer.

Roland Bastian, landechef i Luxembourg for ArcelorMittal:

- Jernbanetransport er et vigtigt aktiv til at diversificere vores logistiske midler til at forsyne vores industrianlæg med råmaterialer og administrere vores forsendelser af færdige produkter. Det har den fordel, at det er godt positioneret med hensyn til CO2-udledning og passer dermed perfekt ind i vores CSR-strategi. Fornyelsen af dette partnerskab afspejler vores to virksomheders fælles interesse og vores fælles ønske om at søge konkurrencedygtige, fleksible og effektive logistikløsninger. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14