23948sdkhjf

Rådgiver-koryfæ parkerer karrieren

ATL’s Bent Bejstrup stopper ved årsskiftet.

En højt værdsat og altid kampklar forkæmper for transportbranchen er på vej til at takke af, lyder det fra ATL. Chefkonsulent Bent Bejstrup stopper ved årsskiftet, og nu venter en seniortilværelse hjemme på Bornholm.

Bent Bejstrup har i en lang årrække rådgivet ATL’s medlemmer om transportlovgivningens mange kringelkroge. Han anslår selv, at han har været på omkring 3.000 virksomhedsbesøg. Dertil skal lægges så mange telefonsamtaler, at det ikke kan gøres op.

Selvom Bent Bejstrup først stopper til nytår, fik han i sidste uge en tak for sin store indsats af ATL’s formand Peter B. Jepsen.

- Bent Bejstrup har i mange år været en institution og en sikker havn for mange virksomheder. Som sikkerhedsrådgiver og rådgiver inden for blandt andet farligt gods og særtransporter har Bent hjulpet mange vognmand sikkert ud af en vanskelig sag. Tak for din store indsats gennem mange år, sagde Peter B. Jepsen, der samtidig overrakte Bent Bejstrup en afskedsgave.

I ATL afløses Bent Bejstrup af Claus Turn Jensen, der har mangeårig erfaring med blandt andet sikkerhedsrådgivning inden for vejgodstransport. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14