23948sdkhjf

EG opkøber softwarevirksomheder

Blandt andet er transportsystemet Alystra kommet under EG’s vinger.

EG gennemførte 1. december overtagelsen af softwarevirksomhederne Jydacom, TRYGG/2000 og Alystra fra den nordiske software- og servicevirksomhed TietoEVRY.

Alystra er et it-transportsystem, der anvendes af svenske speditører og vognmænd. It-systemet håndterer transportplanlægning, ruteplanlægning, økonomi og fakturering.

Jydacom tilbyder software til bygge- og anlægsbranchen, herunder estimering, omkostningsstyring, projektkontrol samt administration af økonomi og løn. TRYGG/2000 er et fleksibelt og skalerbart forretningssystem, der primært anvendes af en lang række byggemarkeder for professionelle i Sverige. ERP-løsningen understøtter værdikæden med ordrer, logistik, indkøb og e-handel samt mobile løsninger.

- Med opkøbene styrker vi vores position på det nordiske marked inden for tre af vores vigtigste brancher, hvilket gør det muligt for os at servicere vores kunder i hele Norden endnu bedre med en større portefølje af branchespecifik software, siger administrerende direktør Mikkel Bardram, EG.

Aftalen om at overtage de tre virksomheder fra TietoEVRY blev underskrevet den 13. oktober 2021, og handlen blev afsluttet den 1. december 2021 som planlagt. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"
Langsigtede containerrater under pres

Send til en kollega

0.156