23948sdkhjf

Carina Christensen forlader ITD

Den tidligere transportminister siger farvel til brancheorganisationen i 2022.

Efter fem år på posten som administrerende direktør i ITD har tidligere transportminister Carina Christensen valgt at opsige sin stilling for at søge nye udfordringer i sit arbejdsliv. Carina Christensen har opsagt sin stilling med fratrædelse med udgangen af oktober 2022, så der er god tid til at afslutte større igangværende projekter, ligesom bestyrelsen har god tid til at gennemføre en grundig og ordentlig proces med at finde og køre en ny direktør i stilling, lyder det fra ITD.

- Jeg har længe planlagt for mig selv, at når ITD som forening i 2023 fylder 75 år, så skal det være med en ny administrerende direktør i spidsen. Jeg har været rigtig glad for min tid i ITD, men efter mere end fem år er tiden inde til, at jeg gerne vil prøve nye opgaver og udfordringer i mit arbejdsliv. Jeg overlader derfor trygt rattet i ITD til en anden, siger Carina Christensen, der både har en baggrund som minister, virksomhedsejer og direktør i flere virksomheder.

Carina Christensen blev ansat i ITD-koncernen i januar 2017, og ved udgangen af oktober 2022 siger hun så farvel til ITD’s medlemsvirksomheder i det danske transport- og logistikerhverv, som har haft en særlig betydning for hende.

- Vores medlemmer i den danske vejgodstransport yder en stor og vigtig indsats hver eneste dag for at holde Danmark og Europa kørende. Det har været en ære at arbejde for gode rammevilkår for denne centrale branche gennem mange år, og der er iværksat mange gode tiltag og sat en skarp og visionær kurs for fremtidens danske vognmand og transportør, siger Carina Christensen.

I Carina Christensens tid som administrerende direktør har ITD arbejdet for vækst og professionalisering af det danske vognmandserhverv blandt andet med fokus på digitalisering og grøn omstilling af de tunge transporter. Der er ført en omfattende principsag mod PostNord, hvor postvirksomheden foreløbig skal betale ½ milliard kroner i modtaget statsstøtte tilbage. Der er igangsat et stort arbejde med at revidere og fremtidssikre foreningens vedtægter, ligesom der er arbejdet indgående med udvikling af fremtidens medlemsservice i ITD og meget andet.

Christian Sørensen Madsen, bestyrelsesformand i ITD, takker Carina Christensen:

- Vi har selvfølgelig fuld forståelse for, at Carina nu ønsker at prøve noget nyt, og vi ønsker hende alt det bedste. Carina har gennem mange år ydet en stærk arbejdsindsats for vognmændene og transporterhvervet. Det har været en styrke for vores forening og medlemsvirksomheder, og jeg vil gerne takke Carina for hendes store og loyale indsats, siger Christian Sørensen Madsen.

ITD indleder nu processen med at ansætte en ny administrerende direktør. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144