23948sdkhjf

Speditør-chef får toppost i FIATA

Robert Keen valgt til generalsekretær for præsidentskabet.

Robert Keen, generaldirektør i det britiske speditørforbund British International Freight Association (BIFA), er blevet valgt til generalsekretær for præsidentskabet for FIATA, International Federation of Freight Forwarders Associations.

Keen kom til branchen i 1970 og arbejdede for en række speditører, før han kom til BIFA i 1999. Han blev udnævnt til administrerende direktør for BIFA i 2009, før han blev generaldirektør i 2014.

Han har været formand for FIATA’s Multimodal Transport Institute og medlem af FIATA’s Extended Board i flere år. Han er blevet erstattet som formand for førstnævnte af Mark Bromley fra Allways International Freight Forwarding, mens Steve Parker fra DHL er blevet genvalgt som formand for FIATA’s Customs Affairs Institute.

- Jeg er beæret over at være blevet valgt og også glad for, at BIFA fortsat har en stærk tilstedeværelse i den organisation, der repræsenterer verdens brancheforeninger for speditions- og logistikvirksomheder. Mit valg kommer på et tidspunkt, hvor FIATA gennemfører et omfattende nulstillingsprogram, og jeg ser frem til at hjælpe foreningen med at bygge videre på det fremragende arbejde, der allerede er opnået, siger Robert Keen. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125